7/29/2013

Lētas saules baterijas

Ja jūs atradāt šo rakstu, jo meklējāt "Lētas saules baterijas", tad vēlamies vērst jūsu uzmanību uz tiem klientiem, kuri griežas pēc tehniskās konsultācijas un palīdzības pēc tam, kad ir atraduši internetā lētākās saules baterijas un pašu spēkiem vai pieaicinot kādu speciālistu, ir šo saules bateriju uzstādījuši.
Lētas saules baterijas jūsu mājai
Lētas saules baterijas

Ja jūs vēlaties ne tikai dzīvot ekoloģiskā vidē un palielināt sava nekustamā īpašuma vērtību, bet arī atpelnīt saules bateriju izmaksas un uzstādīšanu, tad ir vērts padomāt par labiem saules paneļiem un pārējām komponentēm, kas nepieciešamas, lai varētu sākt izmantot saules enerģiju.

Tā kā saules baterijas sāk atmaksāties vidēji pēc 15-16 gadiem, tad ir jābūt drošiem, ka jūsu iegādātā saules baterija nezaudēs 40% savas efektivitātes pēc 5 lietošanas gadiem vai arī pēc gada nesāksies problēmas ar saules paneļu lodējuma vietām.

Ja vēlaties "lētas saules baterijas", tad meklējiet efektīvas saules baterijas un ja tas iespējams, tad piesaistiet arī KPFI vai citu EU finansējumu. Piem., TrinaSolar saules baterijas, pateicoties ražotāja attīstītajai tehnoloģijai, atmaksājas jau pēc 12 gadiem. Turklāt šim saules baterijām efektivitātes koeficienta nolietojums otrajā un katrā nākamajā gadā ir mazāks par 0.8%.

Lētas saules baterijas? Var būt jebkuras saules baterijas, kuras ir ražojis uzticams ražotājs un kuru efektivitāte nodrošina jums iespēju saules bateriju izmaksas atpelnīt ne vēlāk kā 15 gadu laikā.

Vēlies uzzināt vairāk par Trinasolar saules bateriju cenām? Sazinies ar mūsu speciālistu : 27088108